Termeni si Conditii de utilizare site MrDetective


Termeni si Conditii de utilizare site MrDetective
“Mai mult decat un joc, o provocare”

MrDetective este un site de divertisment interactiv, brand al grupului de companii Rio Net SRL si E-afacere SRL. Proiectul MrDetective isi propune fie educativ, antrenant si distractiv pentru toti userii sai.
La navigarea pe site se considera ca user-ul a luat cunostinta cu termenii si conditiile prezentate mai jos. Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului MrDetective pot fi modificate de catre administratori fara acordul user-ilor. Modificari care vor fi publicate in site si vor intra in vigoare in momentul publicarii.

Conditii de utilizare a site-ului web
O persoana are dreptul la o singura inregistrare. In cazul in care administratorul site-ului va detecta mai multi utilizatori cu acelasi nume, acesta isi revendica dreptul de a sterge inregistrarile si de a descalifica utilizatorul respectiv.
Este interzisa folosirea limbajului obscen, a celui care poate instiga la violenta, la discriminari de orice fel, sau a celui care poate atenta la integritatea morala a unei persoane.
Dupa o atentionare prin e-mail, administratorul site-ului poate descalifica respectivul user.

Pentru a participa la proiectul MrDetective si a beneficia in totalitate de serviciile acestuia, este necesara inregistrarea utilizatorului, si completarea tuturor campurilor din categoria “Log-in”. In caz contrar, utilizatorul nu va putea beneficia de premiu la rezolvarea misiunilor. Datele postate de catre utilizatori se considera a fi corecte, la detectarea informatiilor incomplete, eronate, inexacte sau neactualizate, premiul va fi anulat. In momentul validarii datelor de catre useri, acestia se considera a fi de acord cu postarea informatiilor date, cu primirea de mesaje promotionale si a celor legate de activitatea MrDetective, obligandu-se astfel sa respecte valorile site-ului.

Utilizatorii site-ului au dreptul de a cere asistenta pe parcursul rezolvarii misiunilor, nu se pot insa solicita indicii directe sau mascate, care ar putea favoriza unii utilizatori. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a raspunde la aceste mesaje in limita unui anumit numar per utilizator si in masura in care acestea nu incalca regulile de mai sus.

Penalizari useri
In cazul in care se depisteaza fraude sau incercari de fraudare, MrDetective poate sa:
» suspende pe timp limitat user-ul
» suspende definitv user-ul
» nu acorde premiul
» ceara despagubiri

Acordarea premiilor
Premiile MrDetective sunt cele anuntate pe site.
Premiile sunt acordate de MrDetective, daca nu este mentionat altfel in mod expres.
Premiile sunt trimise prin mandat postal in fiecare zi de luni, pentru saptamana anterioara.
Userii pot beneficia de premii speciale de la Partenerii MrDetective.

Partenerii MrDetective
Partenerii MrDetective sunt sponsori ai proiectului MrDetective, neavand responsabilitati sau alte angajamente in cadrul proiectului.
Exceptie sunt cazurile in care partenerul promite premii sau conditii speciale.

Limitarea raspunderii
Materialele postate pe site sunt proprietatea E-afacere SRL conform legii dreptului de autor. Este interzisa utilizarea totala sau partiala a informatiior din site-ul MrDetective fara acordul in scris al compnaiei E-afacere SRL.
Exceptie fac datele introduse de useri, date pentru care MrDetective isi declina orice responsabilitate.
MrDetective este un site de divertisment interactiv, informatiile postate sunt doar pentru uz personal, este interzisa folosirea materialelor pentru uz comercial. MrDetective nu este raspunzator pentru prejudiciile indirecte ce pot fi aduse userilor, prin informatia postata sau prin modalitatea de administrare a comunicarii.

MrDetective, pentru buna functionare a site-ului, isi rezerva dreptul de publicare/modificare a informatiilor de pe site in scopul protejarii user-ilor si partenerilor sai.

Site-ul MrDetective poate furniza legaturi catre alte site-uri romanesti sau straine.

Incalcarea Termenilor si Conditiilor
Pentru orice incalcare a termenilor si conditiilor, orice problema tehnica sau recomandari si sugestii, probleme aparute, dezabonare la serviciile oferite, puteti folosi adresa de mail promo@mrdetective.ro.

Prin apasarea butonului Accept se considera ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de mai sus.

| Cont Instant GO!
 

Utilizator:
Parola:
  Login
  Am uitat parola

PREMII


Urmareste aceasta zona. Aici se vor afisa codurile pentru premii. Bafta.

CASTIGATORI

gabytza18
10 ron
| 29-01-2010
Fluturasu
30 ron
| 04-02-2010
gabytza18
10 ron
| 28-01-2010
MRD Top

MrDetective.ro este primul WebSite din Romania care a lansat acest concept. Intr-un mediu Online plin de Jocuri, MrDetective se distinge ca o unealta speciala de promovare online.
Premii si Misiuni Noi numai pe MrDetective, un loc special in care Premiile cu Bani atrag, dar ce motiveaza in mod special si atrage publicul pentru aceste jocuri este stimualrea creativitatii. La noi te joci ca in site-uri gen miniclip dar poti sa castigi Bani zilnic.
Jocurile Flash sunt desigur un alt punct de interes mai ales ca se pot castiga premii reale in bani.
Daca veti urmari mesajele si explicatiile misiunilor veti descoperii un nou joc si o comunitate de romani culti, inteligenti, si proactivi.
Datorita lor acest proiect, Joc interactiv cu Premii, se deruleaza de mai bine de 3 ani, ani in care MrDetective incearca sa se ridice la standardul publicului sau.
Bar, baruri, restaurant, restaurante, club, cluburi in Bucuresti.

bottom