Mesaje


16 Oct 08 - ~*Motzz*~ - TU si EA si EL o combinatie pentru o noua identitate

si cand va fi afisata lista cu extragerile?
 

14 Oct 08 - Iubbitzel

MrAction ne-a parasit? treagerea la sorti pe cand va fi?
Raspuns: In cursul acestei saptamani. Va anunt. MRD
 

14 Oct 08 - MoZoLyCy - TU si EA si EL o combinatie pentru o noua identitate

.........Bun,bun ........... dar cine a castigat pana la urma ........ ???? eu unul NU vad nici un castigator sau ori NU-MI apare mie ......... unde sunt cele 100+100+100 E """"" Promise """"" .......... in fine ........ Tineti-o tot asa ca ....... bye
Raspuns: 1. Avem un castigator- cel care a rezolvat misiunea. Am publicat acum lita pentru tragerea la sorti. Vom anunta castigatorul. MRD
 

10 Oct 08 - Schumiholic - TU si EA si EL o combinatie pentru o noua identitate

MRD, am o propunere: daca tot nu poti da premiul pentru un user care m-a recomandat, de ce nu extragi 2 castigatori la sorti?
Raspuns: Foarte tare! Premiile se dau cu niste scopuri. Si incercam sa va spunem acest lcuru de mult timp. Ca idee.. daca toata lumea ar fi recomnadat inca un user nou...urmatorul premiu ar fi putut sa fie mai mare...Mai multi detectivi= promotii mai interesante, mai variate MAI MULTE, premii mai mari mai multe. MRD
 

10 Oct 08 - Iubbitzel

bulan sau nu a avun noroc azi omul...cum si cand va fi tragerea la sorti...poate am si eu noroc
 

10 Oct 08 - Schumiholic - TU si EA si EL o combinatie pentru o noua identitate

Eu am rezolvat un pic diferit misiunea, cu cateva diferente la unele intrebari. Am avut aceeasi logica la intrebarile 3, 4, 6, 7, 8 si 9 (mai putin data nasterii). La intrebarea 1, eu m-am gandit la Trr, nu prea am facut legatura cu painea dietetica, si am aflat litera r, pentru ca era dublata. La intrebarea 2, m-am gandit la Jay Leno, cu litera L pe care am eliminat-o (a treia litera, m-am gandit la a treia din numele lui Mr. Detective). La 5, gasisem un jucator din Alaska, Alex Araneta, adica litera A. Aveam literele R, L, O, I, A, M, C, N, S, T. Am eliminat L si mai aveam de eliminat inca una. Printr-o anagramare, am ajuns la Mr Action, eliminand S aleatoriu. Nu am urmat intreaga logica a misiunii, insa am gasit raspunsul, am avut si un pic de noroc. Ramane la latitudinea ta daca merit sau nu premiul. :D
Raspuns: upsi dupsi. De belea. Chiar nu ma gandeam ca se poata rezolva si altfel...decat la ceva noroc. MRD
 

10 Oct 08 - Iubbitzel - TU si EA si EL o combinatie pentru o noua identitate

deci pana la urma gresisem la litera 5..dar mi ciuda ca am avut cuvantu ACTION in minte dar nu m-am prins ca trebuia un mr in fata...oricum tare misiunea...felicitari castigatorului si asteptam misiuni la fel de frumoase MrDetectiv sau MrAction ;)
Raspuns: Multumesc pentru aprecieri si va astept mai departe. Atentie la tragerea la sorti. MRD
 

10 Oct 08 - Totnick - TU si EA si EL o combinatie pentru o noua identitate

mdea ..... :))
 

10 Oct 08 - Coco - TU si EA si EL o combinatie pentru o noua identitate

Felicitari castigatorului .
Raspuns: Ceva povesti de la el?
 

10 Oct 08 - Crazy girl - TU si EA si EL o combinatie pentru o noua identitate

foarte tare fratilor va felicit super!!!pacat k nam apucat sa rezolv misterul asta e dat viitoare!!!sper k va fi cat de curand :P
 

1564 inregistrari << Pagina 1 / 157 >> Salt la pagina:
| Cont Instant GO!
 

Utilizator:
Parola:
  Login
  Am uitat parola

PREMII


Urmareste aceasta zona. Aici se vor afisa codurile pentru premii. Bafta.

CASTIGATORI

gabytza18
10 ron
| 29-01-2010
Fluturasu
30 ron
| 04-02-2010
gabytza18
10 ron
| 28-01-2010

MRD Top

Conquiztador.ro un site de jocuri tip Quiz. Vrei premii in bani si aventuri vino la MrDetective.ro. Mrdetective iti propune aventuri interesante cu premii reale in bani. Cel mai mare premiu - un scuter. Misiuni cu premii! Jocuri online pe categorii pentru toata lumea, Jocuri flash, jocuri online, jocuri pentru tine!!
Jocul interactiv cu premii in bani MrDetective este primul site din Romania care a lansat acest concept. Intr-un mediu (online) plin dejocuri si joculete in Flash, MrDetective se distinge ca o unealta speciala de promovare on line.
Este un loc special in care premiile cu bani atrag, dar ce motiveaza in mod special si atrage publicul pentru acest joc este stimualrea creativitatii.
Jocurile in Flash sunt desigur un alt punct de interes mai ales ca se pot castiga premii reale in bani.
Daca veti urmari mesajele si explicatiile misiunilor veti descoperii o comunitate de oameni culti, inteligenti, si proactivi. Datorita lor acest proiect, joc interactiv cu premii, se deruleaza de mai bine de 3 ani, ani in care MrDetective incearca sa se ridice la standardul publicului sau.In plus, astazi extindem si partea de jocuri on line oferind Jocuri, Premii, Jocuri Barbie, premii in bani, Jocuri Miniclip, Barbie, Dress Up, Jocuri online.
La noi te joci ca in site-uri gen miniclip dar poti sa castigi bani zilnic, jocuri miniclip, MrDetective misiuni cu premii pentru copii mari sau mici dar inteligenti.
Premii in bani, jocuri interactive cu premii, barbie, barbi, premii in bani prin MrDetecitve.ro. jocuri on line gratis, fun, distractie, inteligenta si premii in bani.
Jocurile online sunt grupate pe categorii pentru toata lumea: Jocuri flash, Jocuri online cu masini, sport, Shooter, Arcade, Barbie.
Premii si distractie numai prin Mrdetective.
Jocuri pentru fete, shooter, impuscaturi, Dress-Up, Barbie, Masini, Sport, Footbal.
Bar, baruri, restaurant, restaurante, club, cluburi in Bucuresti.

bottom