Cum poti castiga premii pe site-ul MrDetective?

1
In sectiunea jocuri
Coduri - afisam anumite coduri. Esti pe faza si le validezi primul - ai castigat premiul.

Cum?

In caseta premii in bani - sectiunea jocuri vom activa la anumite intervale o intrebare care are ca raspuns un cod. Primul care introduce codul a castigat premiul.
Unde gasesti codul? Pentru ca te joci pe MrDetective, in pagina jocului (unde te joci efectiv) vom activa in anumite intervale codul.
ATENTIE: codul va fi activat si apoi invizibil. Iar intrebarea va fi activata dupa ce codul nu mai poate fi vazut.
ATENTIE: numai detectivii care au cel putin un cont instat vor putea participa.

2
In sectiunea misiuni MrDetective
Participi la misiuni, esti primul care rezolva misiunea, ai castigat premiul.

Cum?

MrDetective te trimite in misiune. Iti da un scenariu pe care trebuie sa il rezolvi. Misiuniele au mai multe indicii (intrebari). Fiecare indiciu te duce la o cheie (raspuns). Primul care gaseste toate cheile (rasunsurile) si le valideaza castiga automat premiul.
ATENTIE: Nu de putine ori detectivii rezolvau rapid misiunea imediat ce s-a activat ultimul indiciu, din acest considerent anuntam o ora orientativa pentru activarea indiciului.

3
Prin recomandari
In curand!
4
Alte tipuri de premii
Tombole
Pentru cei care ne recomanda
Pentru cei care au completat profilul 100%
Pentru cei care sunt abonati la newsletter

Pentru ca sa castigi trebuie sa ai cont MrDetective. Iti poti crea acum cont instant sau poti sa completezi profilul. Completand profilul vei putea intra in toate promotiile!

| Cont Instant GO!
 

Utilizator:
Parola:
  Login
  Am uitat parola

PREMII


Urmareste aceasta zona. Aici se vor afisa codurile pentru premii. Bafta.

CASTIGATORI

gabytza18
10 ron
| 29-01-2010
Fluturasu
30 ron
| 04-02-2010
gabytza18
10 ron
| 28-01-2010MRD Top

Jocul interactiv cu premii in bani MrDetective este primul site din Romania care a lansat acest concept. Intr-un mediu (online) plin de jocuri si joculete in Flash, MrDetective se distinge ca o unealta speciala de promovare on line.

Este un loc special in care premiile cu bani atrag, dar ce motiveaza in mod special si atrage publicul pentru acest joc este stimualrea creativitatii.

Jocurile in Flash sunt desigur un alt punct de interes mai ales ca se pot castiga premii reale in bani.
Daca veti urmari mesajele si explicatiile misiunilor veti descoperii o comunitate de oameni culti, inteligenti, si proactivi. Datorita lor acest proiect, joc interactiv cu premii, se deruleaza de mai bine de 3 ani, ani in care MrDetective incearca sa se ridice la standardul publicului sau.In plus, astazi extindem si partea de jocuri on line oferind Jocuri, Premii, Jocuri Barbie, premii in bani, Jocuri Miniclip,
Barbie, Dress Up, Jocuri online.

La noi te joci ca in site-uri gen
miniclip.ro dar poti sa castigi bani zilnic, jocuri miniclip, MrDetective misiuni cu premii pentru copii mari sau mici dar inteligenti.

Premii in bani, jocuri interactive cu premii, barbie, barbi, premii in bani prin MrDetecitve.ro. jocuri on line gratis, fun, distractie, inteligenta si premii in bani.

Jocurile online sunt grupate pe categorii pentru toata lumea: Jocuri flash, Jocuri online cu masini, sport, Shooter, Arcade, Barbie.

bottom