Mahjong Forever


Loading...
 
Jocuri Barbie (60) Jocuri Copii (181) Jocuri Clasic (74) Jocuri Dress-up (287) Jocuri Masini (100) Jocuri Shooter (69) Jocuri Sport (184) Jocuri Multiplayer (1) Jocuri Actiune (592) Jocuri Arcade (625) Jocuri Adulti (41) Jocuri Casino (28) Jocuri Altele (595)
| Cont Instant GO!
 

Utilizator:
Parola:
  Login
  Am uitat parola

PREMII


Urmareste aceasta zona. Aici se vor afisa codurile pentru premii. Bafta.

CASTIGATORI

gabytza18
10 ron
| 29-01-2010
Fluturasu
30 ron
| 04-02-2010
gabytza18
10 ron
| 28-01-2010

Urmareste aceasta zona.
Aici se vor activa
misiunile speciale cu premii in bani
pentru sectiunea jocuri.
Mai multe informatii aici.

MRD Top

Jocul interactiv cu premii in bani MrDetective este primul site din Romania care a lansat acest concept. Intr-un mediu (online) plin de jocuri si joculete in Flash, MrDetective se distinge ca o unealta speciala de promovare on line.

Este un loc special in care premiile cu bani atrag, dar ce motiveaza in mod special si atrage publicul pentru acest joc este stimualrea creativitatii.

Jocurile in Flash sunt desigur un alt punct de interes mai ales ca se pot castiga premii reale in bani.
Daca veti urmari mesajele si explicatiile misiunilor veti descoperii o comunitate de oameni culti, inteligenti, si proactivi. Datorita lor acest proiect, joc interactiv cu premii, se deruleaza de mai bine de 3 ani, ani in care MrDetective incearca sa se ridice la standardul publicului sau.In plus, astazi extindem si partea de jocuri on line oferind Jocuri, Premii, Jocuri Barbie, premii in bani, Jocuri Miniclip,
Barbie, Dress Up, Jocuri online.

La noi te joci ca in site-uri gen
miniclip.ro dar poti sa castigi bani zilnic, jocuri miniclip, MrDetective misiuni cu premii pentru copii mari sau mici dar inteligenti.

Premii in bani, jocuri interactive cu premii, barbie, barbi, premii in bani prin MrDetecitve.ro. jocuri on line gratis, fun, distractie, inteligenta si premii in bani.

Jocurile online sunt grupate pe categorii pentru toata lumea: Jocuri flash, Jocuri online cu masini, sport, Shooter, Arcade, Barbie.

bottom