Arhivate   Propune misiune   Foto misiuni 
Posteaza mesaj
| Mesajele misunii (54)
Detalii Misiune
TU si EA si EL o combinatie pentru o noua identitate
Data start: 01 Oct 08
Descriere:

MrDetective, pentru o misiune speciala, are nevoie de un nume nou. Asa cum il stiti nu putea sa aleaga la intamplare. A recurs la o mica strategie pentru a-si alege acest nume. 

Timp de doua saptamani, in fiecare zi, MRD isi va alege o litera pentru noul sau nume. Stai aproape de el si gaseste tu, primul, noul sau nume.


Premiile sunt:
- 100 Euro pentru cel care gaseste primul noul nume
- 100 Euro pentru cel care l-a recomandat pe castigator (cum? pai recomanzi un prieten, sau mai multi, si daca el este cel care gaseste primul numele, ATUNCI automat iti acordam si tie acelasi premiu)
- 100 Euro prin tragere la sorti dintre toti cei care au participat la misiune

Nota:
1. Misiunea incepe de 1 Octombrie si se va incheia pe 10 Octombrie. Vor fi 10 indicii cu intebari de control. Activarea ultimului indiciu va fi anuntata si ca ora orientativa.
2. Misiunea este o promotie exclusiva a site-ului MrDetective, toata campania, inclusiv premiile sunt sustinute de MrDetective.

ATENTIE!!!
Tine minte ce ai descoperit la fiecare indiciu. Vei avea nevoie la intrebarea finala.

Update 9 Octombrie
Ultimul indiciu va fi activat vineri 10 Octombrie , in jurul orei 13.00 MRD
Premiul: 300Euro (premii totale)
Total puncte acumulate: 10
Comentarii: Prima intrebare Era vorba de un nume Graham Bell Cateva indicii in intrebare: un fel de paine intermeidara = graham. Te-ai prins?- Ti-a sunat clopotelul? - ring a BELL. Mai mult, telefonul se considera ca a fost inventat de Bell. Sa ai ajuns la nume. Dublu sau nimic-- o singura litera este dubla: L A doua intrebare Doar un search pe google : viata americana- prima afisare este emisiunea lui IRA Glass. Am vorbit de nume dar am dat si indicii suplimentare fara sa ii pese de sticla (glass) in plus este cel scurt. O alese pe a 3-a - deci litera A A treia intrebare Data, Worf si Scott sunt personaje din star treck. Numele real al lui Scotty este James Doohan. Litera dubla este O. A patra intrebatre: Ion iliescu spunea odata mai animalule. Ce are el mai mult numele lui: litera I A cincia intrebare Prima din prenumele celui care s-a "jucat" cu "ceva" cumparat de americani de la rusi. Pictura se numeste Alaska si a fost realizata de vezi foto 2 Ronald Searle Deci litera R A sasea intrebare 1903, intr-o cafenea din Franta, MrDetective vede pe prima pagina a ziarului un om pe bicicleta, inconjurat de o multime care il felicita. Alese prima litera a prenumelui. Maurice Garin deci litera M A saptea intrebare cine ar fi putut in anul 2000 sa scrie o soapta puternica? Alegem prima din prenume. Clifton Snider deci litera C A opta intrebare A scris Dode menn gar pa ski. La o simpla cautare pe google il gasesti pe Knut Narum Pim adin numel ede famili: N A noua intrebare a fost numit Greatest Fighter Nobody Knows. Mrdetecive alese prima litera din prenumele lui Deci litera S Aici este un mic clue. Toata lista noastra are un element comun. TOTI s-au nascut pe data de 3 Martie. Sam este singurul din toata lista naostra care s-a nascut pe 4 Martie Deci litera S nu este buna. A 10 intrebare Fondatorul unui grup industrial foarte cunoscut, si posesor al unui nume pe care il utilizam cu totii mai ales in primii ani. Luam prima litera din acest nume cunoscut era vorba de :Jamsetji Tata deci litera T Rezolvarea misiunii Avem 10 litere. Din ele trebuie sa renuntam la L de la (leu) si la inca o litera. HMmm, exista un personaj diferit in lista noastra. Daca ne uitam atent, toti au in comunc ceva: s-au nascut pe 3 Martie. Mai putin Sam care s-a nascut pe 4 Martie. Deci vom renunta si la litera S Din ce ne ramane trebuie sa formam numele. Credem ca pe MrDetective il caracterizeza actiunea. Deci noua identitate este: MrAction

Indicii misiune
Misiune rezolvata de schumiholic pe data 10 Oct 08
Intrebare Raspuns Puncte
Intrebarea 1
Intrebare de control:  Ce se aude prima data? link

Indiciu misiune: 
O prima alegere. O prima litera.
Exact in momentul in care scufunda in iaurt un fel de paine dietetica. Ti-a sunat clopotelul? Dar telefonul?
Hm..nu te prinzi.. Ok, Dublu sau nimic.
ciocolata 1
Intrebarea 2
Intrebare de control: Ce se aude a doua oara? link

Indiciu misiune: MrD alege din nou si asta in timp ce asculta o emisiune despre viata americana. Ii placu numele realizatorului. Fara sa ii pese de sticla, scurt si la obiect. O alese pe a treia.
caramel 1
Intrebarea 3
Intrebare de control: Cate poze sunt in pagina?link

Indiciu misiune: In emisiunea pe care o asculta, un fan al lui Data si Worf vorbi foarte frumos de Scotty. MrD s-a decis. Gasind numele lui real, alese din nou singura dubla.
8 1
Intrebarea 4
Intrebare de control: Ce se aude a treia oara? link

Indiciu misiune: Urmatoarea alegere: Ce are cel mai mult numele celui care spunea odata "mai animalule".
biscuit 1

Intrebarea 5
Intrebare de control: Care este primul cuvant colorat? link

Indiciu misiune: Prima din prenumele celui care s-a "jucat" cu "ceva" cumparat de americani de la rusi. vezi foto 2
tu 1
Intrebarea 6
Intrebare de control: Reclama va aparea in mijlocul ... link

Indiciu misiune: 1903, intr-o cafenea din Franta, MrDetective vede pe prima pagina a ziarului un om pe bicicleta, inconjurat de o multime care il felicita. Alese prima litera a prenumelui.
Bucurestiului 1

Intrebarea 7
Intrebare de control: Cea mai ...fotografie este premiata link

Indiciu Misune: Cine ar fi putut in anul 2000 sa scrie o soapta puternica? Alegem prima din prenume.
baton 1

Intrebarea 8
Intrebare de control: Demonstreaza-ti .... baton.link

Indiciu misiune: A scris Døde menn går på ski si ii iau prima din numele de familie.
prietenia 1

Intrebarea 9
Intrebare de control: Poate aveti ceva de....link

Indiciu misiune:A fost numit Greatest Fighter Nobody Knows. MrDetecive alese prima litera din prenumele lui.
demonstrat 1

Intrebarea 10
O ultima litera: Fondatorul unui grup industrial foarte cunoscut, si posesor al unui nume pe care il utilizam cu toti, mai ales in primii ani.
Luam prima litera din acest nume cunoscut.

Noua identitate
MrDetective are in fata 10 litere. La una se decide sa renunte, este prima din moneda nationala care iata are probleme.
O alta nu are ce cauta in noul sau nume.
Deci care este noua sa identitate, care l-ar putea chiar defini, daca am fi intr-o tara "cu volanul pe dreapta" ?

NOTA: Introduceti aici noua sa identitate, atentie la numarul de incercari si timpul de suspendare. 2 incercari / suspendare 30 de minute.
MrAction 1

3 useri online
MRD Top

Conquiztador.ro un site de jocuri tip Quiz. Vrei premii in bani si aventuri vino la MrDetective.ro. Mrdetective iti propune aventuri interesante cu premii reale in bani. Cel mai mare premiu - un scuter. Misiuni cu premii! Jocuri online pe categorii pentru toata lumea, Jocuri flash, jocuri online, jocuri pentru tine!!
Jocul interactiv cu premii in bani MrDetective este primul site din Romania care a lansat acest concept. Intr-un mediu (online) plin dejocuri si joculete in Flash, MrDetective se distinge ca o unealta speciala de promovare on line.
Este un loc special in care premiile cu bani atrag, dar ce motiveaza in mod special si atrage publicul pentru acest joc este stimualrea creativitatii.
Jocurile in Flash sunt desigur un alt punct de interes mai ales ca se pot castiga premii reale in bani.
Daca veti urmari mesajele si explicatiile misiunilor veti descoperii o comunitate de oameni culti, inteligenti, si proactivi. Datorita lor acest proiect, joc interactiv cu premii, se deruleaza de mai bine de 3 ani, ani in care MrDetective incearca sa se ridice la standardul publicului sau.In plus, astazi extindem si partea de jocuri on line oferind Jocuri, Premii, Jocuri Barbie, premii in bani, Jocuri Miniclip, Barbie, Dress Up, Jocuri online.
La noi te joci ca in site-uri gen miniclip dar poti sa castigi bani zilnic, jocuri miniclip, MrDetective misiuni cu premii pentru copii mari sau mici dar inteligenti.
Premii in bani, jocuri interactive cu premii, barbie, barbi, premii in bani prin MrDetecitve.ro. jocuri on line gratis, fun, distractie, inteligenta si premii in bani.
Jocurile online sunt grupate pe categorii pentru toata lumea: Jocuri flash, Jocuri online cu masini, sport, Shooter, Arcade, Barbie.
Premii si distractie numai prin Mrdetective.
Jocuri pentru fete, shooter, impuscaturi, Dress-Up, Barbie, Masini, Sport, Footbal.
Bar, baruri, restaurant, restaurante, club, cluburi in Bucuresti.

bottom