Timp liber

Ok Cafe / okcafe
Promotie

Intr-un cadru intim si select, sunteti invitati sa va delectati cu o gustare savuroasa, cu o cafea aromata sau cu un ceai - dintre zecile de variante disponibile - ori cu o bautura rafinata.Imagini locatie:

Imagini evenimente MrDetective:


Descriere: Amplasata chiar in inima capitalei, OK Cafe recreeaza atmosfera calda a cafenelelor de altadata, adaugand in acelasi timp un plus de rafinament, eleganta si spirit avangardist.

Intr-un cadru intim si select, sunteti invitati sa va delectati cu o gustare savuroasa, cu o cafea aromata sau cu un ceai - dintre zecile de variante disponibile - ori cu o bautura rafinata.

Muzica de calitate, pentru toate gusturile, nu numai ca nu stanjeneste, ba chiar creeaza cadrul propice pentru o conversatie relaxata, destinsa.

Toate acestea, insotite de o servire ireprosabila, vor convinge si cel mai pretentios client ca merita sa ne calce din nou pragul.

Adresa: Str. Mamulari 2
Telefon: 312.60.79, 0721.659.543
Fax:
E-mail:
Web Site: www.okcafe.ro

4 useri online
MRD Top

Conquiztador.ro un site de jocuri tip Quiz. Vrei premii in bani si aventuri vino la MrDetective.ro. Mrdetective iti propune aventuri interesante cu premii reale in bani. Cel mai mare premiu - un scuter. Misiuni cu premii! Jocuri online pe categorii pentru toata lumea, Jocuri flash, jocuri online, jocuri pentru tine!!
Jocul interactiv cu premii in bani MrDetective este primul site din Romania care a lansat acest concept. Intr-un mediu (online) plin dejocuri si joculete in Flash, MrDetective se distinge ca o unealta speciala de promovare on line.
Este un loc special in care premiile cu bani atrag, dar ce motiveaza in mod special si atrage publicul pentru acest joc este stimualrea creativitatii.
Jocurile in Flash sunt desigur un alt punct de interes mai ales ca se pot castiga premii reale in bani.
Daca veti urmari mesajele si explicatiile misiunilor veti descoperii o comunitate de oameni culti, inteligenti, si proactivi. Datorita lor acest proiect, joc interactiv cu premii, se deruleaza de mai bine de 3 ani, ani in care MrDetective incearca sa se ridice la standardul publicului sau.In plus, astazi extindem si partea de jocuri on line oferind Jocuri, Premii, Jocuri Barbie, premii in bani, Jocuri Miniclip, Barbie, Dress Up, Jocuri online.
La noi te joci ca in site-uri gen miniclip dar poti sa castigi bani zilnic, jocuri miniclip, MrDetective misiuni cu premii pentru copii mari sau mici dar inteligenti.
Premii in bani, jocuri interactive cu premii, barbie, barbi, premii in bani prin MrDetecitve.ro. jocuri on line gratis, fun, distractie, inteligenta si premii in bani.
Jocurile online sunt grupate pe categorii pentru toata lumea: Jocuri flash, Jocuri online cu masini, sport, Shooter, Arcade, Barbie.
Premii si distractie numai prin Mrdetective.
Jocuri pentru fete, shooter, impuscaturi, Dress-Up, Barbie, Masini, Sport, Footbal.
Bar, baruri, restaurant, restaurante, club, cluburi in Bucuresti.

bottom