Timp liber

Davvero Ristorante - Pizzeria / davvero
Davvero Arta Culinara Italiana

"De la Comenduire, începând cu 29 Brumar 2002, se dă poruncă în cele patru zări ca toată suflarea obştii, să se adune în fiece seară, pentru mare praznic mare, spre cinstirea bucatelor alese, gătite de mari bucătari veniţi tocmai din Sicilia şi Roma, stropite din belşug cu licorile lui Bachus, care fac să fie găsit adevăratul festin al gustului numai la Ristorante Davvero."Imagini locatie:

Imagini evenimente MrDetective:


Descriere: Davvero vă oferă un cadru distins şi elegant pentru a vă petrece clipe de neuitat alături de prieteni sau familie, bucate gătitite după reţete originale şi cu mare grijă. Bucătarii noştri menţin un standard foarte ridicat al calităţii, aşa că nu veţi regreta niciodată că ne-aţi călcat pragul. Pentru adevăraţii iubitori ai bucătăriei italiene, Ristorante Davvero reprezintă alegerea ideală din Bucureşti. Vă aşteptăm în fiecare zi la prânz între orele 11.00 - 17.00 să serviţi cu 12,5 lei unul din cele 3 meniuri complete.

Adresa: Bd. Tineretului 55
Telefon: 331.06.19, 0721.038.199
Fax: 331.06.19
E-mail: davvero@davvero.ro
Web Site: www.davvero.ro

1 useri online
MRD Top

Conquiztador.ro un site de jocuri tip Quiz. Vrei premii in bani si aventuri vino la MrDetective.ro. Mrdetective iti propune aventuri interesante cu premii reale in bani. Cel mai mare premiu - un scuter. Misiuni cu premii! Jocuri online pe categorii pentru toata lumea, Jocuri flash, jocuri online, jocuri pentru tine!!
Jocul interactiv cu premii in bani MrDetective este primul site din Romania care a lansat acest concept. Intr-un mediu (online) plin dejocuri si joculete in Flash, MrDetective se distinge ca o unealta speciala de promovare on line.
Este un loc special in care premiile cu bani atrag, dar ce motiveaza in mod special si atrage publicul pentru acest joc este stimualrea creativitatii.
Jocurile in Flash sunt desigur un alt punct de interes mai ales ca se pot castiga premii reale in bani.
Daca veti urmari mesajele si explicatiile misiunilor veti descoperii o comunitate de oameni culti, inteligenti, si proactivi. Datorita lor acest proiect, joc interactiv cu premii, se deruleaza de mai bine de 3 ani, ani in care MrDetective incearca sa se ridice la standardul publicului sau.In plus, astazi extindem si partea de jocuri on line oferind Jocuri, Premii, Jocuri Barbie, premii in bani, Jocuri Miniclip, Barbie, Dress Up, Jocuri online.
La noi te joci ca in site-uri gen miniclip dar poti sa castigi bani zilnic, jocuri miniclip, MrDetective misiuni cu premii pentru copii mari sau mici dar inteligenti.
Premii in bani, jocuri interactive cu premii, barbie, barbi, premii in bani prin MrDetecitve.ro. jocuri on line gratis, fun, distractie, inteligenta si premii in bani.
Jocurile online sunt grupate pe categorii pentru toata lumea: Jocuri flash, Jocuri online cu masini, sport, Shooter, Arcade, Barbie.
Premii si distractie numai prin Mrdetective.
Jocuri pentru fete, shooter, impuscaturi, Dress-Up, Barbie, Masini, Sport, Footbal.
Bar, baruri, restaurant, restaurante, club, cluburi in Bucuresti.

bottom